logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Hoorn // Puzzeltocht Hoorn
Groepsuitje Hoorn

Puzzeltocht Hoorn

Puzzeltocht voor een all-in prijs

Uitjes en Eten organiseert graag uw puzzeltocht of speurtocht. Hoorn is een historische stad dat omgeven is door vele kleine straatjes, pleinen en wateren waardoor dit een unieke locatie is voor een puzzeltocht. Uitjes en Eten verzorgt diverse originele en unieke puzzeltochten, altijd in combinatie met heerlijk eten en drinken.

Tijdens de puzzeltochten van Uitjes en Eten ziet u de mooiste en meest historische plekjes van Hoorn. Een puzzeltocht ouderwets? Bij Uitjes en Eten zeker niet.

Voorbeelden van puzzeltochten van Uitjes en Eten zijn; Fotopuzzeltocht Hoorn, Wie is de Rat, StadsGamen, Levend Monopoly en The Ball.Levend Monopoly

Levend Monopoly

Levend Monopoly, de naam zegt het al, de levende variant van het bordspel. Aan de hand van een plattegrond en bijbehorende opdrachten verken je de stad en probeer je straten compleet te maken. Wie is het slimst, en wie kan het beste onderhandelen? Na twee rondes wordt bekend gemaakt welk team het meeste geld heeft verdiend en wie er met de felbegeerde Levend Monopoly Trofee aan de haal gaat.

Vanaf € 32,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Uitje met eten en fotograferen

Foto puzzeltocht / Bikken en Klikken

Een fotopuzzeltocht in combinatie met heerlijk eten en drinken in het gezellige hart van Hoorn. Gedurende deze puzzeltocht zullen de verschillende teams diverse klikopdrachten oplossen met behulp van een digitale camera. Tussendoor wordt er lekker gegeten en gedronken in verschillende restaurants. Welk team wint de Bikken en Klikken Trofee?

Vanaf € 22,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Wie is de rat?

Wie is de rat?

Een Wie is de Rat puzzeltocht door Hoorn is een ludiek teamspel door de historische binnenstad. Hoe stiekem is de Rat? Lukt het de Rat om zijn team te laten verliezen? List en bedrog en teambuilding vormen de perfecte combinatie voor deze puzzeltocht. Natuurlijk wordt er ook heerlijk gegeten en gedronken.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
GPS tocht Hoorn

GPS tocht / Puzzeltocht

Gedurende een GPS tocht nemen de diverse teams het tegen elkaar op met behulp van een GPS en digitale camera. Tijdens de GPS puzzeltocht zult u diverse verrassende opdrachten op moeten lossen in Hoorn. Tijdens de route zullen jullie ook lekker eten en drinken in verschillende restaurants.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
The Ball is een nieuw en uniek uitje in Nederland

The Ball

The Ball is een nieuwe, unieke en hilarische puzzeltocht van Uitjes en Eten. The Ball heeft een doorsnede van 1.83m en wordt rollend door een stad verplaatst. Tijdens de route voeren de diverse teams verschillende hilarische opdrachten uit. Gedurende de The Ball route kunt u ook genieten van heerlijk eten en drinken in diverse restaurants.

Vanaf € 37,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Stadsgamen Hoorn

StadsGamen

Uitdagend, intellectueel en prikkelend. Al deze factoren hebben betrekking op de puzzeltocht StadsGamen in Hoorn. Alle teams maken gebruik van SMS, GPS, MP3 speler en een digitale camera. Tussendoor wordt er in diverse restaurants een heerlijk 3 gangenmenu geserveerd.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer


Hoorn, de grootste gemeente van de provincie West-Friesland, heeft ieder seizoen wel iets te bieden voor de vele toeristen. In de zomer zijn dat vooral de markten en verschillende evenementen. In de winter bij goed weer kunt u zich prima vermaken met een wandeling door de historische binnenstad of langs de sfeervolle havens. Door het gehele jaar heen kunt u een kijkje nemen bij de authentieke stoomtram die tussen Hoorn en Medemblik rijdt.

Genoeg vermaak dus in Hoorn waar u ogen te kort zult komen! De vele geveltjes, prachtige architectuur historische smalle pandjes, interessante monumenten, kleine straatjes en gezellige pleinen zijn van groot belang bij uw Puzzeltocht. Herbeleef de historie van het VOC tijdperk in deze diverse stad en ontdek het Hoorn van vroeger.

Door deze verschillende historische en sfeervolle elementen is Hoorn dé stad om een gezellige en leuke puzzeltocht te organiseren. De medewerkers van Uitjes en Eten helpen u hier graag bij. Wij bieden verschillende bedrijfsuitjes waarbij de ouderwetse puzzeltocht in een nieuw jasje wordt aangeboden. Een puzzeltocht op de step, op de fiets of per voet, het is allemaal mogelijk in Hoorn. Tijdens deze puzzeltocht worden zeker de mooiste plekjes niet vergeten!

Bedrijfsuitjes Hoorn

Personeelsuitje Hoorn

Bent u op zoek naar een personeelsuitje in Hoorn? U bent bij Uitjes en Eten aan het goede adres. Ook kan Uitjes en Eten voor u een geheel verzorgde dag voor u organiseren. Dit betekent dat wij alles voor u regelen, van ontvangst tot en met de afsluiting en van de activiteiten tot en met de catering. Uitjes en Eten doet het allemaal.

Groepsuitje Hoorn

Hoorn heeft een rijke historie en veel verschillende monumenten. Deze elementen maken dat Hoorn de perfecte stad is voor een groepsuitje van Uitjes en Eten. Een groepsuitje als bedrijfsuitje, familieuitje, vriendenuitje of vrijgezellenuitje. Uitjes en Eten zal alles uit de kast halen om er samen met u een geweldige en onvergetelijke dag van te maken.

Puzzeltocht Hoorn

Zoekt u een groepsuitje of bedrijfsuitje in Hoorn? Uitjes en Eten is uw specialist in Hoorn. Gedurende een puzzeltocht door Hoorn ontdekt u de stad op een leuke en vernieuwende manier. De puzzeltochten van Uitjes en Eten zijn altijd in combinatie met heerlijk eten en drinken. Voorbeelden van puzzeltochten in Hoorn zijn; The Ball, Bikken en Klikken, Wie is de Rat etc.

GPS tocht Hoorn

Het is bij Uitjes en Eten ook mogelijk om Hoorn te ontdekken met een GPS. Dit kan met onze bedrijfsuitjes StadsGamen en de GPS Menutocht. Onze bedrijfsuitjes en groepsuitjes worden gecombineerd met diverse uitdagende en originele opdrachten. Welk team neemt de GPS Trofee mee naar huis?

Teambuilding Hoorn

Communiceren, samenwerken en plezier maken zijn belangrijke onderdelen tijdens de teambuilding programma? van Uitjes en Eten in Amerfoort. De begeleiders van Uitjes en Eten helpen u graag bij het leggen van een goede basis voor een optimale samenwerking binnen uw bedrijf.