logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Hoorn // Groepsuitjes
Groepsuitje Hoorn

Groepsuitje Hoorn

Groepsuitje voor een all-in prijs

Hoorn is een leuke locatie voor een groepsuitjes en zeker een aanrader! Deze stad heeft heel veel te bieden. Een vriendenuitje, groepsuitje of familie uitje, Uitjes en Eten regelt alles voor u. De prachtige oude binnenstad is het decor van onze uitjes. Vergeet niet om de Roode Steen en de oude wijnhaven te bezoeken!
Hoorn heeft naast deze historische aspecten nog veel meer te bieden. Ontdek het zelf.

Specialist in groepsuitjes

Uitjes en Eten is uw specialist in het organiseren van groepsuitjes door heel Nederland. Op het strand, in de bos en natuurlijk in de stad, zo ook in Hoorn. Naast de activiteiten tijdens uw groepsuitje regelen wij ook de catering. Hierdoor hoeft u nergens meer naar om te kijken en kunt u heerlijk genieten.

Bent u al nieuwsgierig geworden of er een groepsuitje voor u tussen zit? Hieronder vindt u een aantal groepsuitjes die wij aanbieden in Hoorn. Voor meer Hoornse groepsuitjes klikt u hier.

Groepsuitje Escape In The City

Escape In The City

Escape In The City is het nieuwe groepsuitje van Uitjes en Eten in Hoorn. Escape in the City is een uitdagend, spannend en onvoorspelbaar teamspel. Dit spel vindt plaats in een stad naar keuze. En een stad biedt nog veel meer mogelijkheden dan in een room! Teams van 7 spelers worden met handboeien aan elkaar geketend. Jullie hebben exact 2 uur om los te komen, van elkaar..

Vanaf € 30,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
The Ball is een nieuw en uniek uitje in Nederland

The Ball

The Ball is een grappig en uniek groepsuitje van Uitjes en Eten. The Ball is 1.83m in doorsnede en wordt rollend door de stad verplaatst. Gedurende de route worden en diverse leuke opdrachten uitgevoerd. Tijdens de The Ball route kunt u genieten van lekker eten en drinken in diverse restaurants.

Vanaf € 37,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Levend Stratego in Hoorn

Levend Stratego

Levend Stratego is een zinderend stadsspel waarbij je als team samenwerkt en op zoek gaat naar de vlag van de tegenstander. Met Levend Stratego ontdekt u spelenderwijs prachtige plekjes in de Hoornse binnenstad door middel van vele doe- en denkactiviteiten. Het spel eindigt met winnaars en verliezers, maar nooit in mineur.

Vanaf € 32,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
het Weerwolven Dinerspel

Weerwolven Diner

Een enerverend en spannend bedrijfsuitje of groepsuitje in Hoorn. Weerwolven Dinerspel is een geraffineerd dinerspel in teamverband. Dit betekent een rollenspel vol met list en bedrog, bluffers, slimheid en plezier.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Uitje met eten en fotograferen

Bikken en Klikken

Een leuke Foto Fun Tour met eten en drinken door Hoorn. Tijdens dit groepsuitje lossen jullie in diverse teams de klikopdrachten op met behulp van een digitale camera. Tussendoor wordt er gezamenlijk heerlijk gegeten en gedronken in diverse restaurants. Met Bikken en Klikken bent u verzekerd van een gezellig dagje uit!

Vanaf € 22,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Wie is de rat?

Wie is de rat?

Wie is de Rat is een geheimzinnig groepssuitje. Er is namelijk niemand die weet wie de Rat is, terwijl de Rat alles probeert te saboteren! Hoe listig is de ze Rat en lukt het hem om zijn team te laten verliezen. List en bedrog, maar vooral teambuilding staan centraal. Er wordt afgesloten met een lekker drie gangen menu.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Strijdlustig teamspel in een restaurant

DinerSlag

DinerSlag is een strijdlustig teamspel waarbij er veel wordt gespeeld en veel wordt gegeten. Vele leuke en spannende spelen die gaan uitmaken welk team er met de bokaal naar huis gaat. Tussen de spelen door worden er lekkere gerechten geserveerd. Al met al een prachtig groepsuitje! strijden de teams om de DinerSlag Trofee.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer


Hoorn heeft heel veel te bieden en is daarom ook de perfecte locatie voor een groepsuitje. Een groepsuitje als bedrijfsuitje, familiedag, vriendenuitje of vrijgezellenfeest. In Hoorn is alles mogelijk. Laat u verrassen door deze mooie stad en ontdek de vele historische panden en monumenten, havens, kleine geveltjes, smalle straatjes en de gezellige pleinen.

Laat u inspireren door al het moois wat beroemde personen uit Hoorn hebben nagelaten in deze historische stad. Veel van deze elementen stammen af van het V.O.C. tijdperk waarbij namen horen zoals Velius de schepper van Hoorn, de Scheepsjongens van Bontekoe die het verhaal van het schippersleven vertellen en niet te vergeten Jan Pieterszoon Coen wie generaal was van de V.O.C.

Tijdens uw groepsuitje komt u zeker langs alle beeldhouwwerken die deze befaamde personen hebben nagelaten. Al deze prachtige monumenten en historische monumenten zijn nog lang niet alles wat deze stad in petto heeft. Tijdens uw groepsuitje zult u samen met de enthousiaste begeleiders van Uitjes en Eten nog veel meer ontdekken wat niet onder woorden te brengen is.

Bedrijfsuitjes Hoorn

Personeelsuitje Hoorn

Bent u op zoek naar een personeelsuitje in Hoorn? U bent bij Uitjes en Eten aan het goede adres. Ook kan Uitjes en Eten voor u een geheel verzorgde dag voor u organiseren. Dit betekent dat wij alles voor u regelen, van ontvangst tot en met de afsluiting en van de activiteiten tot en met de catering. Uitjes en Eten doet het allemaal.

Groepsuitje Hoorn

Hoorn heeft een rijke historie en veel verschillende monumenten. Deze elementen maken dat Hoorn de perfecte stad is voor een groepsuitje van Uitjes en Eten. Een groepsuitje als bedrijfsuitje, familieuitje, vriendenuitje of vrijgezellenuitje. Uitjes en Eten zal alles uit de kast halen om er samen met u een geweldige en onvergetelijke dag van te maken.

Puzzeltocht Hoorn

Zoekt u een groepsuitje of bedrijfsuitje in Hoorn? Uitjes en Eten is uw specialist in Hoorn. Gedurende een puzzeltocht door Hoorn ontdekt u de stad op een leuke en vernieuwende manier. De puzzeltochten van Uitjes en Eten zijn altijd in combinatie met heerlijk eten en drinken. Voorbeelden van puzzeltochten in Hoorn zijn; The Ball, Bikken en Klikken, Wie is de Rat etc.

GPS tocht Hoorn

Het is bij Uitjes en Eten ook mogelijk om Hoorn te ontdekken met een GPS. Dit kan met onze bedrijfsuitjes StadsGamen en de GPS Menutocht. Onze bedrijfsuitjes en groepsuitjes worden gecombineerd met diverse uitdagende en originele opdrachten. Welk team neemt de GPS Trofee mee naar huis?

Teambuilding Hoorn

Communiceren, samenwerken en plezier maken zijn belangrijke onderdelen tijdens de teambuilding programma? van Uitjes en Eten in Amerfoort. De begeleiders van Uitjes en Eten helpen u graag bij het leggen van een goede basis voor een optimale samenwerking binnen uw bedrijf.