logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Hoorn // GPS tocht Hoorn
Groepsuitje Hoorn

GPS tocht Hoorn

GPS tocht voor een all-in prijs

Een GPS tocht door het sfeervolle Hoorn is niet gewoon een stukje lopen met een GPS apparaat. U komt samen met uw team langs verschillende satellietpunten waar uw denkvermogen door verschillende vragen en uiteenlopende opdrachten flink getest wordt.

Dit is zeker geen topsport, maar een prachtige route door het historische Hoorn. Eigentijds vermaak met een knipoog naar sportief en gezond vermaak! Uiteraard in combinatie met lekker eten en drinken in diverse restaurants.

Klik hier voor meer informatie over de GPS Menutocht in Hoorn.Budget Uitje Hoorn

Budget Uitje

Kies een van de leuke stadsuitjes in Hoorn en eindig vervolgens in een sfeervol Italiaans restaurant met een 2 gangen diner. Ontdek de stad met 1 van de volgende programma's: Bikken en Klikken, Wie is de Rat, GPS Menutocht, Crazy 88 en nog vele andere. De ontdekkingstocht door de stad Hoorn zit vol met verrassende foto opdrachten en daarnaast ook nog vele doe-, en denkactiviteiten.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
GPS tocht Hoorn

GPS menutocht

Gedurende de GPS Menutocht nemen de teams het tegen elkaar op door met behulp van de GPS en een digitale camera verschillende opdrachten op te lossen. Een leuke en spannende GPS tocht door Hoorn in combinatie met lekker eten en drinken.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
Wie is het Zwijntje Hoorn

Wie is het zwijntje?

Wie is het zwijntje? Een teamontdekkingstocht door de stad Hoorn waarbij je met GPS en een digitale camera de stad ontdekt. Tijdens het ontdekken van de stad worden er spannende spelonderdelen gespeeld, waarbij er 1 persoon het zwijntje is. Dit zwijntje probeert onopgemerkt het teamspel te ondermijnen. Uitermate geschikt voor teambuilding.

Vanaf € 27,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
Stadsgamen Hoorn

StadsGamen

Een andere leuke GPS tocht door Hoorn is StadsGamen. StadsGamen is uitdagend, prikkelend en zeker ook intellectueel. De verscheidene teams maken gebruik van GPS, SMS, MP3 speler en een digitale camera. Gedurende het StadsGamen wordt er lekker gegeten en gedronken in diverse restaurants.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer

Een bedrijfsuitje regelen in Hoorn? Geen probleem. Uitjes en Eten kan de gehele dag tot in de puntjes voor u verzorgen. Van ontvangst tot afsluiting en van activiteiten tot catering, wij doen het allemaal voor u.

Erg leuke en originele bedrijfsuitjes zijn de GPS Tochten. U loopt een prachtige route door de stad met behulp van een GPS apparaat. Dit apparaat brengt u op de mooiste plekjes van Hoorn en zorgt ervoor dat u daarbij niet verdwaald!

Bedrijfsuitjes Hoorn

Personeelsuitje Hoorn

Bent u op zoek naar een personeelsuitje in Hoorn? U bent bij Uitjes en Eten aan het goede adres. Ook kan Uitjes en Eten voor u een geheel verzorgde dag voor u organiseren. Dit betekent dat wij alles voor u regelen, van ontvangst tot en met de afsluiting en van de activiteiten tot en met de catering. Uitjes en Eten doet het allemaal.

Groepsuitje Hoorn

Hoorn heeft een rijke historie en veel verschillende monumenten. Deze elementen maken dat Hoorn de perfecte stad is voor een groepsuitje van Uitjes en Eten. Een groepsuitje als bedrijfsuitje, familieuitje, vriendenuitje of vrijgezellenuitje. Uitjes en Eten zal alles uit de kast halen om er samen met u een geweldige en onvergetelijke dag van te maken.

Puzzeltocht Hoorn

Zoekt u een groepsuitje of bedrijfsuitje in Hoorn? Uitjes en Eten is uw specialist in Hoorn. Gedurende een puzzeltocht door Hoorn ontdekt u de stad op een leuke en vernieuwende manier. De puzzeltochten van Uitjes en Eten zijn altijd in combinatie met heerlijk eten en drinken. Voorbeelden van puzzeltochten in Hoorn zijn; The Ball, Bikken en Klikken, Wie is de Rat etc.

GPS tocht Hoorn

Het is bij Uitjes en Eten ook mogelijk om Hoorn te ontdekken met een GPS. Dit kan met onze bedrijfsuitjes StadsGamen en de GPS Menutocht. Onze bedrijfsuitjes en groepsuitjes worden gecombineerd met diverse uitdagende en originele opdrachten. Welk team neemt de GPS Trofee mee naar huis?

Teambuilding Hoorn

Communiceren, samenwerken en plezier maken zijn belangrijke onderdelen tijdens de teambuilding programma? van Uitjes en Eten in Amerfoort. De begeleiders van Uitjes en Eten helpen u graag bij het leggen van een goede basis voor een optimale samenwerking binnen uw bedrijf.